De gokkende Commissie publiceert de Gids van de Speler

 

In het UK, heeft de Gokkende Commissie de gids van een beginner opstellend de dingen gepubliceerd die de spelers zouden moeten zoeken wanneer online het gokken of het overwegen of aan gok.

De vier-pagina wat om uit voor wanneer te kijken het Gokkende Online pamflet beschikbaar op de website van de regelgever in GamblingCommission.gov.uk is en nuttige raad zoals die spelers aanbiedt zou altijd moeten controleren of een gokkende exploitant door een achtenswaardige regelgever vergunning wordt gegeven.

Een „gokkend bedrijf dat niet geregeld is kan niet eerlijk zijn of veilig om te gokken met,“ leest de gids.

„Zij kunnen onwettig werken en er kan een risico van iets zijn die verkeerd wanneer het gokken gaat. Waar een gokkend bedrijf zegt is het geregeld, kunt u met de website van de regelgever kruiselings controleren om ervoor te zorgen dat het.“ vergunning gegeven is

De raad beklemtoont ook dat de spelers zouden moeten controleren waar de verschillende het gokken producten geregeld zijn aangezien talrijke bedrijven over door veelvoudige jurisdicties worden gelet op terwijl diverse producten op één enkele plaats ook op door verschillende regelgevers kunnen worden toezicht gehouden.

„Bijvoorbeeld, kan het wedden in Groot-Brittannië worden geregeld terwijl de casinospelen in een verschillend land worden geregeld,“ leest het pamflet.

„U kunt ook vinden dat het klikken op een verbinding binnen één website u aan een andere Web-pagina neemt. Dit kan onder een vergunning worden in werking gesteld die door een andere jurisdictie wordt uitgegeven en u kunt niet zelfs realiseren dat de het gokken activiteit.“ elders geregeld is

De Commissie adviseerde ook spelers om duidelijke contactdetails voor om het even welk bedrijf te zoeken dat de online gokkende diensten aanbiedt vóór het beginnen te spelen terwijl ook het maken van van om het even welke klachtenprocedure bewust.

„Het is uw verantwoordelijkheid om tevreden te stellen dat u gelukkig bent om geld met een online gokkend bedrijf te deponeren,“ leest de gids.

„U zou de zelfde voorzichtigheid moeten uitoefenen wanneer online het gokken die u toen het kopen van om het even welke goederen of diensten via Internet.“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*