De gids voor goede Gokken

 

De handleiding voor de juiste Gokken :

Negatieve Recentheid – Dit verwijst naar de overtuiging mensen die hebben, want er is een gebeurtenis niet gebeurd voor poosje dan is het meer kan gebeuren now….what mensen voelen zich psychologische druk maakt in hen en de mensen die wellicht niet bet….will doen.

Gebruiks – Dit betekent dat de aantrekkings kracht van de veel te winnen voor een little…this aantrekkings kracht kan u geld gestoken in deze vormen van kans dan degenen die een betere kans rendement, hebben zij een kleiner, in andere vormen van wedden schuin.

Kwalificatie – Een van de handel brengen “kwalificaties” bij de bevordering van de organisatoren van kans spelen van spelletjes is het spel lijkt meer bekwame dan zij in feite is. Strickland in 1966 gevonden dat mensen in een dobbelstenen gooien en de organisatoren van kans spelen situatie minder wedden als zij had reeds de dobbelstenen gegooid, maar natuurlijk niet het resultaat dat wist. Zij zou meer wedden als zij vóór de dice… gooien kunnen wedden Dit “mythe van de kwalificatie” is enorm important…the gemiddelde punter gelooft dat ze meer bekwame dan ze eigenlijk zijn, en dit invloed op hen hebben kan te wedden dat meer dan is het verstandig zijn. Als uw ego echt wordt ingehaald, kan het moeilijk te stoppen wedden

Subjectieve en doelstelling de kans – …Als veel back-up als 1948 Preston en Baretta opgemerkt dat meer geprijsde keuzes in een kans spel situatie vaker dan ze zijn moeten, met kortere geprijsde keuzes die minder vaak worden geselecteerd zijn geselecteerd. Een aantal studies (Synder, Griffith) op de racetrack bevestigen dit. Met andere woorden beoordelen wij de kans op een 10/1 kans als beter dan zij echt zijn. Dat 10/1 schot zouden moeten staan 15/1 of 20/1. Omgekeerd de 6/4 kans is vanwege de korte prijs psychologisch gunst, maar werkelijk 5/4 of korter moet zijn.

Bijgeloof – Veel anders logische mensen heel kan worden beïnvloed door hun superstitions en ze kunnen zelfs hun oor deel te maken dat ze meer dan logica doet vermoeden dat is het verstandig wedden vertroebelen. En soms dergelijke relevante treffers komen korting – wat betekent dat de superstitions zijn versterkt en waarschijnlijk zullen blijven met een wraak.

Riskant VERSCHUIVEN en voorzichtig VERSCHUIVEN – Sommige studies is gebleken dat als groepen samen komen en een keuze in een kans spel situatie die maken de groep voorzichtiger dan het individu in hun keuze, en andere studies hebben aangetoond dat de fracties minder voorzichtig te zijn. Het ernaar dat de grootte van de weddenschap de factor – is bij de groep is veel meer dan de individuele leden zelf, zij zullen voorzichtiger wedden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*