De aanbiedingen van CanAffco

De aanbiedingen van CanAffco sluit een aandeel Slechte $600.000 aan slaan Pot met hun Pook

Vancouver, 12 November, 2008 – Canadese Affiliate Management Company – CanAffco.com – en de Pook van de Adelborst kondigde vandaag een ongekende aanbieding voor online gokkenfilialen aan.

Slecht slaat Pot op de Pook van de Adelborst rookt hete, en gisteren dit pot overtroffen $600K. In de industrie eerst, worden de filialen van de Pook van de Adelborst geplaatst om een stuk van dit reusachtige Slecht te verdienen slaan Pot!

a??Slecht slaat Pot groeit aan nieuwe hoog tegen het uura??, verklaarde de Manager Dave Ishere van de Zaal van de Pook van de Poken van de Adelborst. a??Bij de Pook van de Adelborst die wij hebben willen om het filiaal toekennen die sturen de potwinnaars naar ons met een plak van deze actie!a??

It’ eenvoudig s! Als een speler van de Pook van de Adelborst aan een filiaalrekening wordt geC«tiketteerdb en een gedeelte van Slecht wint sla Pot, dan zal dat filiaal een percentage van dat bedrag verdienen! Met ‘ loser’ van de hand die wordt geplaatst om meer dan $250.000 te verdienen, zou dit een C©C©n percent betekenen, bonus $2.500 aan hen direct van de Pook van de Adelborst. Dit komt niet uit player’ s het winnen.

Met een gemiddelde van 8 spelers op hun Slecht sla lijsten, zijn er 8 kansen want een filiaal om C©C©n van hun spelers te hebben een gedeelte van deze pot winnen, en dat 8 kansen voor hen bedoelen eveneens te winnen.

a??Dit is een groot hulpmiddel om filialen te helpen hun leden bevorderen en omzetten,a?? bovengenoemde Gian Perroni, Voorzitter van CanAffco. a??Het is een nieuwe bevordering, en C©C©n die lange achterstallig is. Het aan houdt me steek om ervoor te zorgen dat de filialen voor hun bijdrage kunnen op deze wijze worden erkend.a??

De meer spelers die aan Slecht deelnemen slaan lijsten bij de Pook van de Adelborst, hoger Slecht Pot zal blijven slaat groeien, en beter de kans voor de individuele filialen. Als u een filiaal bent en uw spelers NIET van dit Slecht op de hoogte zijn sla Pot, vertellen hen nu over het! Met dagelijks, meer spelers aan Slecht slaan de lijsten van de Pot aangaande de Pook van de Adelborst komen om te zien of kunnen zij de gelukkige winnaar zijn.

‘ It’ s altijd smokin’ wanneer wij zien onze slecht bereik deze hoge numbers’ slaat; , bovengenoemde Ishere, ‘ Wij don’ t weet hoe hoogte dit ding werkelijk, maar I can’ zal worden; t veronderstelt om het even welk speler of filiaal die geen stuk van it.’ willen krijgen;

Ongeveer de Pook van de Adelborst

De Pook van de adelborst is een lid van het netwerk van het Gokken van de Fusie. De Pook van de adelborst biedt een selectie van pooktoernooien en contant geldspelen 24/7 aan, en voorziet zijn spelers en filialen van een vertrouwde op plaats om van pook voor vrij, of echt geld te genieten. De Pook van de adelborst is pleased om spelers van elk land behalve AustraliC«, en elke staat van de V.S. behalve Kentucky goed te keuren.

Ongeveer Canadese Affiliate Management Company

CanAffco verleent een volledige waaier van de op de markt brengende diensten voor hun cliC«nten, en is trots om de Pook van de Adelborst, DublinBet, Blackjack.com, Unibet te vertegenwoordigen, en de Pook van de Hand te koelen.

CanAffco vertegenwoordigt zowel handelaars als filialen, die hen voorzien van een gemeenschappelijke plaats om zaken, en toegangshulpmiddelen en informatie te ontmoeten en te leiden om hen met hun ondernemingen te helpen. CanAffco streeft ernaar om sterke het werk verhoudingen te verzekeren die op wederzijds eerbied en vertrouwen worden voortgebouwd. Het bedrijf is gebaseerd in Vancouver, Canada, en begin 2007 gelanceerd. De voorzitter van CanAffco is M. Gian Perroni, een geC«erbiedigdeo en frequente spreker bij gokken en andere internationale conferenties, en een ervaren op de markt brengende beroeps.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*