Craps strategie & tips – Craps, Een leuk en spannend spel

 

Craps spelers hebben het meeste plezier. Voortdurend vrolijkheid en lacht, en lijkt niet het resultaat is van belang. Zij houden slechts af te spelen. Ongeacht bent u omhoog of omlaag, uiteindelijk één ding is zeker, dat Craps is het meest spannende spel dat u op een casino afspelen kunt.

Voor alle dit gezegd hebbende, is Craps ook zeer complex is met name voor de eerste timer. De tabel is groot, de menigte zijn groot, de weddenschap opties zijn talrijke en zelfs de terminologie kunt buitenlandse klinken. Al deze factoren kunnen gemakkelijk misleiding van de beginner speler in het denken dat dit niet het spel voor hen is. Hier vindt u enkele nuttige tips en een aantal strategieën, tips en trucs voor het spannende spel van Craps.

Laten we beginnen met een verklaring van de basis voorwaarden voor Craps;

Komen Uit Roll – dit is het eerste pakket van een nieuw spel. Deze gebeurtenis vindt plaats hetzij nadat het punt is aangebracht of wanneer een nieuwe shooter rolling is.

Doorgeven van regel – dit is een inzet zelfs geld en vóór de roll Come Out geplaatst. U hebt gewonnen automatisch als een 7 en 11 wordt hersteld en gaan verloren als de shooter een 2, 3 of 12 uitgevouwen. Een andere nummer (alle niveaus) is gemarkeerd als “punt”, en dit nummer moet worden herhaald voordat een zeven te winnen.

Niet doorgeven – alleen vergelijkbaar op de regel doorgeven, maar u winnen als een 2 of 3 wordt hersteld en u koppelen als de shooter een 12 uitgevouwen. Als een 7 en 11 wordt hersteld gaan verloren. “Punt” is vastgesteld op dezelfde manier alleen deze keer die u wedden zijn dat de shooter voordat dit nummer wordt een 7 vouwen samen zullen.

BET – komen deze weddenschap na de Come Out roll bestaat. Dezelfde regels van toepassing op deze weddenschap zoals doen om de weddenschap regel doorgeven. Deze inzet op de volgende lijst vindt plaats nadat u de keuze hebt geplaatst. Vervolgens het nummer ongeacht nummer wordt hersteld zal zijn u worden ingezet op.

Geen Come – ook na de roll Come Out geplaatst. Het enige verschil hier is dat de regels die voor deze weddenschap toegepast hetzelfde als voor een inzet Don’t doorgeven zijn.

Odds BET – deze inzet is alleen van toepassing op de actoren die hebben gemaakt ten minste één van de volgende relevante treffers; regel doorgeven, Pass regel Don’t, Come BET of Don’t Come BET. Odds relevante treffers reserve gewoon uw bestaande inzet en de uitbetalings anders afhankelijk van de resultaten. Zie de spel regels voor de volledige uitbetalings odds.

Veld Bets – deze weddenschap kunnen op elk gewenst moment worden gemaakt en de speler, zelfs geld wint als een 3, 4, 9, 10 of 11 wordt hersteld. Als de shooter een 2 of 12 uitgevouwen de speler wint het dubbele van hun inzet. Als een ander getal wordt hersteld (5, 6, 7 of 8) verliest de speler.

Plaats Bets – de plaats relevante treffers zijn alleen voor de volgende nummers; 4, 5, 6, 8, 9 of 10. Als u op een van deze nummers wedden en het wordt hersteld voordat een 7 dat u de locatie BET kans voor dat nummer wint, raadpleegt u de spel regels voor volledige odds informatie.

De dobbelstenen gooit.

Craps is een kans spel en centraal in dit spel wordt het rollen van twee identieke analyseren. U mag niet 100 % zeker wat de uitkomst van een rol zal zijn, maar u kunt nog steeds een voordeel hebben.

De strategie
De doelstelling hier is te krijgen van de drie getallen werkt voor u te allen tijde. Met deze strategie moet u uw eerste “Pass regel” weddenschap en een aantal relevante treffers “Come regel”.

Stap 1: Maak een keuze “Regel Pass”. Vervolgens de dobbelstenen.

Stap 2: Back-up maken van uw “Pass regel” wedden met enkele of dubbele odds. Maak een keuze “Come regel”. Vervolgens de dobbelstenen.

Stap 3: Back-up maken van uw “Come regel” wedden met enkele of dubbele Odds. Een ander “Come regel” weddenschap maken. Vervolgens de dobbelstenen samen vouwen.

Stap 4: Wanneer een van de “Come regel” wint mikken, vervangen door een andere weddenschap “Come”.

U hebt drie relevante treffers op tafel te allen tijde, tenzij uw “Come” weddenschap is gewonnen of u hebt alle niveaus een 7. De theorie hier is dat telkens wanneer u een “Come” u bent uw “Regel Pass” relevante treffers te beschermen en profiteert van elke rol van de dobbelstenen wedden.Craps strategie & tips – Craps, A Fun & spannende spel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*