Craps De regels van het spel

 

Wat gokgames gaan, ons vertrouwen; het afspelen van een paar ronden van Craps is ongeveer net zo spannend als het wordt.

Van de snelle tempo van de spelen aan de luidruchtige enthousiasme dat hij genereert uit deze rollen de dobbelsteen, het is een spektakel om te spelen en kijken beide (inderdaad, net als een waarnemer op een craps tafel is erg leuk.)

Voor de onervaren speler, echter de gedachte van de vergadering dat eerst te spelen Craps lijkt misschien een beetje intimiderend. Dat komt omdat het spel lijkt enigszins complexe (en we toegeven, het kan lijken op die manier te wijten aan het enorme aantal verschillende weddenschappen een kunt maken.) Maar om eerlijk te zijn, het is echt niet zo moeilijk te halen en spelen als wat de regels zijn betrokken. Laten we eens kijken of we je kennis maken met hoe om te spelen dit populaire spel.

Zoals met vele gokgames, Craps is in wezen een game van rondes. Om te beginnen met spelen, de schutter zal stap voor beide zijden van de tafel (niet laat dat ingewikkelde opmaak dwaas u – het spel is eenvoudig om te beginnen). De “shooter” is de persoon die de dobbelstenen rollen, die draait rond de tafel (u kunt afzien van uw beurt is om te schieten en alleen spelen als een niet-shooter). De ‘Stickman’, die aan het hoofd staat van het spel, zal de schutter een paar dobbelstenen, en voordat ze worden gegooid, wordt de eerste inzetronde begint.

Over het algemeen zijn er twee manieren te gaan over het in het begin. De eerste weddenschappen zijn de “Pass Line”, of “Don’t Pass Line” (niet iedereen heeft te maken een weddenschap – alleen de schutter is nodig om deze eerste inzet.) De schutter rollen de dobbelsteen – dit wordt de Come Out worp (eerste ronde). Als het een 2, 3, of 12, het is wel “craps” (Pass Line inzet verliest, niet passeren winnen op de 2 of 3 en druk op de 12, en de dobbelstenen door naar de volgende shooter) . Een 7 of 11 is wel een natuurlijke, wat resulteerde in het winnen Pass Line weddenschappen (en een verlies voor niet toegelaten), en de schutter behoudt de dobbelsteen. Een ander nummer (4, 5, 6, 8, 9, 10) is het punt.

Zodra een punt of craps is bereikt, de Come Out worp is voorbij. Stickman het plaatsen van een “op de knop” (marker) op het punt het nummer en de schutter houdt de dobbelstenen rollen totdat het punt is hit opnieuw of zeven wordt gegooid. Dit zijn de volgende ronden, en een veelvoud van weddenschappen kunnen worden gemaakt (kom inzet, niet afkomstig zijn inzet, odds inzetten, propositie weddenschappen, multi-roll weddenschappen, enz.) De meeste van deze weddenschappen zijn weddenschappen op hoe de ronde zal eindigen (met welk nummer wordt gegooid.)

Dus in wezen, in een notendop, het is dit: De dobbelstenen zijn “gerold” door de schutter, die draait rond de tafel bereid deelnemers (weer, je kunt gewoon een speler die inzetten op de rollen, en nooit meer shooter als u dat wilt.) De schutter is een punt (of craps out), rerolls tot het punt of zeven wordt getroffen, en iedereen weddenschappen langs de weg. Ok, we breken het dan aan de echte bijzonderheid, maar om eerlijk te zijn, is dat eenvoudig.

Ja, het vergt wel enige oefening om te leren de verschillende inzetten, maar je kunt gewoon weddenschap pass lijnen (etc) totdat u meer comfortabel. En vertrouwt ons – vrij snel, wordt u rollend met de beste van hen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*